Brian van den Brink

Personlig träning| Sociala medier

Spindeln i nätet - Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. Hans nyfikenhet, vilja att ständigt hålla sig uppdaterad inom olika områden och intresse för att utveckla andra människor gör honom till en utmärkt vd och lärare.

Business
4/5
Marknadsföring
5/5
Lyhörd
4.5/5
Styrketräning
4.5/5

Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. Han har bland annat varit marknadschef för SATS Sverige, nordisk marknadschef för Technogym och drivit eget företag inom träning och föreläsningar.

Brian har även haft uppdrag som Social Media Manager för NHL (National Hockey Leage) i Sverige samt producerar poddarna Chefssnack, Sweaty Business-podden och Human Performance egna Träningssurr-podd.

Inom träning har Brian en bred bakgrund som personlig tränare och gruppträningsinstruktör inom SATS samt i egen verksamhet. Brian har en bakgrund som hockeyspelare och har arbetat som fystränare inom ishockeyn. Dessutom har han varit verksam som utbildare inom träningslära för hockeytränare inom Stockholms Ishockeyförbund.

Hans nyfikenhet, vilja att ständigt hålla sig uppdaterad inom olika områden och intresse för att utveckla andra människor gör honom till en utmärkt lärare hos oss inom bland annat tränarrollen, business och marknadsföring.

våra superhjältar

Kompetenta, engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

PRAKTISK SKADELÄRA 3

4 485 kr

PRAKTISK SKADELÄRA 2

2 990 kr

ONLINE: OLYMPIC LIFTING COACH

1 999 kr

ONLINE: GYMNASTICS COACH

1 999 kr

BAMBOO WORKSHOP

3 500 kr

ONLINE: SOCIAL MEDIA FOR FITNESS PROFESSIONALS

2 990 kr