Håkan Andersson

Personlig träning

Håkan är en av Sveriges mest välrenommerade fystränare som under många år arbetat som tränare och rådgivare åt flera idrottare och idrottslag på den högsta internationella nivån.

Erfarenhet
5/5
Snabbhetsträning
5/5
Nätverk
5/5
Fysträning
4.9/5

Håkan har arbetat som tränare och rådgivare åt flera idrottare ingående i Sveriges Olympiska Kommitténs talang- och topprogram. Han är personlig tränare åt flerfaldiga svenska mästaren på 100 och 200 m Stefan Tärnhuvud samt Tom Kling Baptiste. Tidigare tränare för OS-finalisten och tredubbla EM silvermedaljören Johan Wissman och har i många år varit sprint- och stafett-tränare i svenska friidrottslandslaget. Håkan var under en period på 90-talet tränare åt svenske rekordhållaren på 100 meter, Peter Karlsson, samt under ett 10-tal år tränare för sveriges främste 200 m-löpare under 1990-talet – Torbjörn Eriksson

 

Han har också haft uppdrag inom Svenska Fotbollslandslaget, Svenska Kanotlandslaget, Svenska Skridskolandslaget, Svenska Simlandslaget, Bolton Wounders Football Club, GIF Sundsvall, IF Brommapojkarna, Örebro Fotboll, Sundsvall Dragons Basket för att nämna några.

 

Håkan föreläser även regelbundet både nationellt och internationellt och har ett mycket välutvecklat internationellt kontaktnät med både forskare och tränare.

våra superhjältar

Kompetenta, engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

ONLINE: SOCIAL MEDIA FOR FITNESS PROFESSIONALS

2 990 kr

ONLINE: ONLINE TRAINING SPECIALIST

4 990 kr

ONLINE: MODERN LÖPFYSTRÄNING

1 599 kr

ONLINE: MOBILITY COACH

1 499 kr

ONLINE TRAINING SPECIALIST

7 990 kr

SOCIAL MEDIA FOR FITNESS PROFESSIONALS

4 990 kr