GYMNASTICS COACH

6 495 kr
I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din, eller dina klienters, gymnastik till nästa nivå.

"Om du vill bemästra din kropp och dess rörelser är det här verkligen en utbildning för dig."

Simon Carlfjord & Johanna Nilsson

Vi märker att allt fler vill träna med sin kropp som främsta redskap, så därför har vi tagit fram en utbildning för att möta den stora efterfrågan på kunskap inom gymnastiska träningsmoment och kroppskontroll.

I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din gymnastik till nästa nivå. Fokus ligger på att bygga en gymnastisk grundstyrka och därifrån bygga vidare med rätt progressioner för att skapa bästa möjliga förutsättning för just din kropp och utveckling. Vi kommer att steg för steg gå igenom de olika gymnastiska momenten (allt ifrån handstående till muscle ups i ringar), vilka styrke- och rörlighetskrav som ställs samt hur du på mest effektiva sätt analyserar och bryter ned de rörelser som felar.

Utbildningen är framtagen av Simon Carlfjord och Johanna Nilsson. De har bägge arbetat många år som personliga tränare och coacher. Simon har coachat mycket gymnastik och hållit workshops/utbildningar och Johanna har tävlat på elitnivå inom sporten Crossfit.

Detaljer

Städer & datum

Stockholm: 

  • Våren 2022 (datum kommer inom kort)

Pris

6 495 kr inklusive moms

(5 196 kr ex. moms)

Vill du delbetala? 

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

omfattning

innehåll

förkunskaper

För att bäst ta till dig kursens innehåll bör du gärna ha grundkunskaper i anatomi och fysiologi.

Passar för dig som är tränare, gruppträningsinstruktör, fystränare eller liknande. Men fungerar även för den tränande som vill lära sig mer om gymnastik.

mer om utbildningen

I utbildningen ingår en omfattande digital övningsbank med alla övningar som gås igenom under utbildningen, med tillhörande regressioner och progressioner.

Övningsbanken har du tillgång till under ett år efter genomförd utbildning så att du kan gå till den så fort du behöver friska upp minnet eller hitta ny inspiration.

lärare på utbildningen

Simon Carlfjord

Simon Carlfjord

LÄS MER

Johanna Nilsson

Johanna Nilsson

Atletiska Johanna tävlar på hög nivå inom Crossfit och arbetar till vardags sedan flera år som framgångsrik personlig tränare.
LÄS MER

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.