ONLINE: ONLINE COACH

6 495 kr
Kundernas behov förändras i takt med den snabba digitala utvecklingen och en modern tränare och träningsanläggning behöver möta upp konsumenternas behov av att bli coachade kring träning och hälsa på distans/online. Vi är glada att kunna erbjuda en heltäckande utbildning som ger personer och företag verktygen och skillsen som behövs för att ut sina tjänster online och bli framgångsrika på den arenan.

"Framtidens framgångsrika tränare, träningscenter och hälsoinspiratörer behöver kunna erbjuda sina tjänster på kundens villkor. Varsomhelst. Närsomhelst."

// Brian van den Brink, skapare av kursen

Utbildningen är framtagen av oss på Human Performance, i samarbete med Twiik och InBody, och ger dig alla verktyg för att direkt efter genomförd kurs gå online med ditt online-erbjudande till marknaden.

Detaljer

Städer & datum

Online (Zoom)

Tre stycken lärarledda webinars-/workshop-tillfällen + eget arbete.

  • Nya datum kommer inom kort (preliminärt blir nästa omgång i maj)

Pris

6 495 kr inklusive 25% moms

(5 196 kr ex. moms)

Betalas via faktura

omfattning

innehåll

förkunskaper

För personen eller företaget som vill få teoretisk, men framförallt, praktisk kunskap kring hur de kan ta sina fysiska tränings- och hälsotjänster till en professionell och lukrativ onlineaffär. Efter denna kurs är du färdigpreppad för att direkt ta dig an kunder online.

Passar dig som arbetar som: personlig tränare, fystränare, instruktör, ägare/entreprenör, PT-/gruppträningsansvarig, hälsoinspiratör, influencer eller liknande.

mer om utbildningen

Genom den här kursen får du kompetens att driva och utveckla proffsig onlineträning och digital marknadsföring. Du rustas för att kunna utveckla onlinekoncept och ta ett helhetsgrepp kring den digitala kundupplevelsen.

Efter genomgången utbildning är du startklar att ta dig an klienter på den digitala spelplanen. Framtidens arena för vår bransch.

lärare på utbildningen

Denna utbildning har en externa lärare - läs kursbeskrivningen för mer info.

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.