ONLINE: GYMNASTICS COACH

1 999 kr
I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din, eller dina klienters, gymnastik till nästa nivå.

"Om du vill bemästra din kropp och dess rörelser är det här verkligen en utbildning för dig."

Simon Carlfjord & Johanna Nilsson

Vi märker att allt fler vill träna med sin kropp som främsta redskap, så därför har vi tagit fram en utbildning för att möta den stora efterfrågan på kunskap inom gymnastiska träningsmoment och kroppskontroll.

I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din gymnastik till nästa nivå. Fokus ligger på att bygga en gymnastisk grundstyrka och därifrån bygga vidare med rätt progressioner för att skapa bästa möjliga förutsättning för just din kropp och utveckling. Vi kommer att steg för steg gå igenom de olika gymnastiska momenten (allt ifrån handstående till muscle ups i ringar), vilka styrke- och rörlighetskrav som ställs samt hur du på mest effektiva sätt analyserar och bryter ned de rörelser som felar.

Utbildningen är framtagen av Simon Carlfjord och Johanna Nilsson. De har bägge arbetat många år som personliga tränare och coacher. Simon har coachat mycket gymnastik och hållit workshops/utbildningar och Johanna har tävlat på elitnivå inom sporten Crossfit.

Detaljer

Städer & datum

Online: Köp kursen här och starta när du vill, var du vill.

Pris

1 999 kr inklusive moms

(1 599 kr ex. moms)

omfattning

innehåll

förkunskaper

För att bäst ta till dig kursens innehåll bör du gärna ha grundkunskaper i anatomi och fysiologi.

Passar för dig som är tränare, gruppträningsinstruktör, fystränare eller liknande. Men fungerar även för den tränande som vill lära sig mer om gymnastik.

mer om utbildningen

I utbildningen ingår en omfattande digital övningsbank med alla övningar som gås igenom under utbildningen, med tillhörande regressioner och progressioner.

Övningsbanken har du tillgång till under ett år efter genomförd utbildning så att du kan gå till den så fort du behöver friska upp minnet eller hitta ny inspiration.

lärare på utbildningen

Denna utbildning har för tillfälligt inga lärare...