ONLINE: OLYMPIC LIFTING COACH

1 999 kr
Lär dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din eller dina klienters olympiska lyft till nästa nivå.

"Lär dig bemästra de olympiska lyften Snatch och Clean & Jerk."

Johanna Nilsson & Simon Carlfjord

Vi har märkt att allt fler vill träna helkropps rörelser och skapa kontroll i sen egna kropp kontra maskinträning och enskilda muskelgrupper. Olympiska lyft är en av de sakerna som folk tycker är roligt och vill lära sig idag. En annan är kroppskontrollen av vår egen kropp (se utbildningen Gymnastics Coach).

Därför har vi valt att ta fram en utbildning för att skapa kunskap och kontroll av de olympiska lyften.

I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver för att bemästra de olympiska lyften Snatch (ryck) och Clean (frivändning) & Jerk (stöt).

Utbildningen är framtagen av Simon Carlfjord och Johanna Nilsson. De har bägge arbetat många år som personliga tränare och coacher. Simon har coachat mycket gymnastik och hållit workshops/utbildningar och Johanna har tävlat på elitnivå inom sporten Crossfit.

Detaljer

Städer & datum

Online: Köp kursen här och starta när du vill, var du vill.

Pris

1 999 kr inklusive moms

(1 599 kr ex. moms)

omfattning

innehåll

förkunskaper

För att bäst ta till dig kursens innehåll bör du gärna ha grundkunskaper i anatomi och fysiologi.

Passar för dig som är tränare, gruppträningsinstruktör, fystränare eller liknande. Men fungerar även för den tränande som vill lära sig mer om olympiska lyft.

mer om utbildningen

I utbildningen ingår en omfattande digital övningsbank med alla övningar som gås igenom under utbildningen, med tillhörande regressioner och progressioner.

Övningsbanken har du tillgång till under ett år efter genomförd utbildning så att du kan gå till den så fort du behöver friska upp minnet eller hitta ny inspiration.

lärare på utbildningen

Denna utbildning har för tillfälligt inga lärare...