ONLINE TRAINING SPECIALIST

7 990 kr
Kundernas behov förändras i takt med den snabba digitala utvecklingen. Där behöver träningscenter, tränare och hälsoinspiratörer hänga med. Vi är glada att som första utbildningsföretag i Norden erbjuda en heltäckande utbildning för hur personer och företag tar sin tjänster online.

"Framtidens framgångsrika tränare, träningscenter och hälsoinspiratörer behöver kunna erbjuda sina tjänster på kundens villkor. Varsomhelst. Närsomhelst."

// Brian van den Brink, skapare av kursen

Denna kurs är framtagen i samarbete med Twiik och ger dig alla verktyg för att direkt efter genomförd kurs gå och och erbjuda dina eller ditt företags tjänster online.

Vi arbetar hands on – direkt i verktyget – med era profiler samt arbetar fram individuella aktivitets- och marknadsplaner. 

Detaljer

Städer & datum

Stockholm: Hösten 2020 (datum ej bestämt)

Pris

7 990 kr inklusive moms

(6 392 kr ex. moms)

Vill du delbetala?

omfattning

innehåll

förkunskaper

För personen eller företaget som vill få kunskaperna kring hur de kan ta sina fysiska tränings- och hälsotjänster till en professionell och lukrativ onlineaffär.

Passar dig som arbetar som: personlig tränare, fystränare, instruktör, ägare/entreprenör, PT-/gruppträningsansvarig, influencer, hälsoinspiratör mm.

mer om utbildningen

Genom den här kursen får du kompetens att driva och utveckla proffsig onlineträning och digital marknadsföring. Du rustas för att kunna utveckla onlinekoncept och ta ett helhetsgrepp kring den digitala kundupplevelsen.

Efter genomgången utbildning är du startklar att ta dig an klienter på den digitala spelplanen. Framtidens arena för vår bransch.

lärare på utbildningen

Denna utbildning har en externa lärare - läs kursbeskrivningen för mer info.

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.