SOCIAL MEDIA FOR FITNESS PROFESSIONALS

4 990 kr
I denna kurs lär vi oss de grundläggande byggstenarna för en framgångsrik närvaro i sociala medier och få fler kunder/sälja mer. Efter denna kurs kommer du garanterat ha uppgraderat dina sociala skills till en ny nivå.

"Lär dig allt grunderna inom framgångsrik marknadsföring och storytelling i sociala medier för att bygga ditt personliga, din produkts eller företagets varumärke."

// Brian van den Brink, skapare av kursen

Vill du få  verktyg för hur du skapar relevant och engagerande innehåll, vilka kanaler du ska prioritera, hur du mäter och följer upp dina insatser och hur du ska tänka för att skapa en långsiktig strategi som bidrar till hela verksamhetens affärsmål?

Då är detta kursen för dig! Under en effektiv dag får du tips, inspiration och verktyg för att ta er sociala medie-närvaro till nästa nivå.

Detaljer

Städer & datum

Stockholm: Hösten 2020 (datum släpps under våren)

Pris

4 990 kr inklusive moms

(3 992 kr ex. moms)

Vill du delbetala?

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

omfattning

innehåll

förkunskaper

För dig som framgångsrikt vill marknadsföra dig själv, din produkt eller ditt företag på sociala medier.

Passar dig som arbetar som: marknadskoordinator, marknadsansvarig, ägare/entreprenör, PT-/gruppträningsansvarig, personlig tränare, gruppträningsinstruktör, receptionist (eller liknande) med ansvar för sociala medier mm.

mer om utbildningen

Den här praktiska kursen fokuserar på hur du använder sociala medier för att marknadsföra dig/ditt företag och hur du använder de olika kanalerna för att skapa ökad kännedom bland befintliga och potentiella kunder samt öka försäljningen.

I takt med att de sociala kanalerna blir fler och att utvecklingen går i snabb takt är det alltmer viktigt att ha en röd tråd för att veta vilka kanaler man ska använda och hur dessa bäst ska nyttjas för att bygga ditt varumärke.

Du får lära dig hur du framgångsrikt kan marknadsföra dig själv och ditt företag på Instagram, Facebook, LinkedIn och andra vanligt förekommande sociala nätverk för att få fler besökare, kunder och affärer.

lärare på utbildningen

Brian van den Brink

Brian van den Brink

Spindeln i nätet - Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. Hans nyfikenhet, vilja att ständigt hålla sig uppdaterad inom olika områden och intresse för att utveckla andra människor gör honom till en utmärkt vd och lärare.
LÄS MER

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.