Lansering av en ny generation utbildningsföretag inom träning och hälsa!

Välkommen till human performance

Branschprofilerna Erik Börjesson och Brian van den Brink lanserar utbildningsföretaget Human Performance, ett helt nytt utbildningsföretag på den nordiska marknaden. Företaget kommer att utbilda tränare, coacher och hälsoinspiratörer för morgondagens träningsmarknad.

Företaget kommer att fokusera på både grund- och vidareutbildningar inom träning och hälsa, ambitionen är att bli norra Europas ledande utbildningsorganisation.

– ”Vi ser båda att det behövs helt nya typer av utbildningar för att möta konsumenternas befintliga och framtida behov och förväntningar. De befintliga utbildningsföretagen på marknaden har i stor utsträckning stagnerat i sin utveckling, vilket vi klart och tydligt ser bland annat på den ekonomiska utvecklingen i bolagen”, kommenterar Brian van den Brink”Vi kommer fokusera på så kallad blended learning där en stor del (och i vissa fall all) inlärning sker digitalt, när mottagaren vill/har tid och möjlighet, kombinerat med fysiska träffar med högkvalitativ praktisk inlärning. Men vi kommer även lansera helt nya typer av utbildningar och verktyg för att verkligen hjälpa människor att bli framgångsrika i det digitala landskapet”, förklarar Brian.

Högsta kvalitet

Företaget uppger att de kommer ha Sveriges absolut främsta utbildningsteam på plats redan från start.

– ”Human Performance mål är att utbilda tränare som har en hög nivå både teoretiskt och praktiskt. Vi vill att våra elever ska vara skickliga i hantverket som vi kallar träning. Detta uppnår vi genom att bygga en bred kunskapsbas, både för hållbarhet men också för en hög topp. Vi strävar hela tiden efter utveckling och gör allting lite bättre, varje dag. Kvalitet är ett nyckelord som vi aldrig släpper på. Utbildningsteamet är handplockade för sina uppdrag, där alla har en lång erfarenhet inom sitt respektive område. Vi vill att specialister ska visa vägen för våra elever, kommenterar Erik Börjesson.