OM oss

Du är ute efter de bästa utbildningarna inom träning och hälsa. Då är du hemma.

Vi är Human Performance.

Vintern 2019 tyckte Erik Börjesson och Brian van den Brink att det var dags för förnyelse på utbildningsmarknaden inom träning och hälsa. Marknaden hade stått stilla och de såg ett behov av att skapa utbildningar anpassade för framtidens träningsmarknad.

Drömmen: ett modernt utbildningsföretag i världsklass med det bästa tänkbara lärarteamet och med människan i främsta fokus.

Vi erbjuder högkvalitativa grund- och vidareutbildningar för morgondagens stjärnor och redan etablerade proffs. 

Our mission – your trust.
BrianvandenBrink_HumanPerformance_2

Brian van den Brink

vd och medgrundare

Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. har bland annat grundat medieplattformen Sweaty Business, som inkluderar podcasten med samma namn. Genom Sweaty Business är han delägare i ett av Sveriges största och mest uppskattade träningsevent – Workout Åre. Brian har tidigare i karriären bland annat varit svenska marknadschef på träningskedjan SATS och nordisk marknadschef för träningsutrustningsföretaget Technogym.

Erik Börjesson

vice vd, utbildningschef och medgrundare

Erik är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har även länge arbetat som utbildare för bland andra SATS, Eleiko Education, Sports Club Education och SAFE Education. Inom idrotten har Erik varit aktiv som fystränare på högsta nivå sedan 2007, både inom fotboll och innebandy med uppdrag framför allt i AIK. Han har dessutom skrivit två böcker om träning och skapat ett familjespel med rörelse är i fokus.

ErikBörjesson_HumanPerformance

Ta din egna karriär och dina klienter till nästa nivå med våra utbildningar.

Uppgradera din kunskap till nya höjder och håll dig uppdaterad kring det senaste inom mänsklig prestation.

våra superhjältar

Kompetenta, Engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

Samarbetspartners

Våra vänner som hjälper oss leverera utbildningar i världsklass: