Kontakt

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill komma i kontakt med oss.

Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

BrianvandenBrink_HumanPerformance_2

Brian van den Brink

vd och medgrundare

Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. har bland annat grundat medieplattformen Sweaty Business, som inkluderar podcasten med samma namn. Genom Sweaty Business är han delägare i ett av Sveriges största och mest uppskattade träningsevent – Workout Åre. Brian har tidigare i karriären bland annat varit svenska marknadschef på träningskedjan SATS och nordisk marknadschef för träningsutrustningsföretaget Technogym.

Erik Börjesson

vice vd, utbildningschef och medgrundare

Erik är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har även länge arbetat som utbildare för bland andra SATS, Eleiko Education, Sports Club Education och SAFE Education. Inom idrotten har Erik varit aktiv som fystränare på högsta nivå sedan 2007, både inom fotboll och innebandy med uppdrag framför allt i AIK. Han har dessutom skrivit två böcker om träning och skapat ett familjespel med rörelse är i fokus.

ErikBörjesson_HumanPerformance

våra superhjältar

KOMPETENTA, ENGAGERADE OCH PEDAGOGISKA LÄRARE

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

TA DIN EGNA KARRIÄR OCH DINA KLIENTER TILL NÄSTA NIVÅ MED VÅRA UTBILDNINGAR.

Uppgradera din kunskap inom ditt kompetensområde och håll dig uppdaterad kring det senaste inom mänsklig prestation.

Samarbetspartners

Våra vänner som hjälper oss leverera utbildningar i världsklass: