NYHET – SPEED WORKSHOP

Nu lanserar vi utbildningen Speed Workshop i samarbete med Håkan Andersson och Tom Kling Baptiste!

 

Snabbhet är oerhört viktig faktor i många sporter idag och som många idrottare har stor vinning av att träna upp och underhålla denna förmåga. Även motionärer har stor nytta utav att en del snabbhet i sina träningsupplägg, inte minst äldre som bör underhålla de snabba muskelfibrerna och nervsystemet.

Kunskap, både praktiskt och teoretiskt, får du i denna endagsutbildning om hur man tränar upp snabbhet på ett effektivt sätt.

 

För vem?

Kursen är väldigt användbar för fystränare i individuella och lagidrotter, för ungdomstränare och för personliga tränare.

 

Lärare:

Håkan Andersson och Tom Kling Baptiste

 

Håkan Andersson är sprinttränaren som i mer än tre decennier tränat flera av Sveriges absolut bästa sprint- och häcklöpare i och utanför friidrottslandslaget. Han har även arbetet som rådgivare och fystränare inom professionell fotboll, ishockey, basket och bandy samt för flera individuella idrottare på högsta internationell nivå i bland annat simning, boxning och hastighetsåkning på skridsko.

Håkan arbetar också som utbildare, test- och utvecklingsansvarig i snabbhet och styrketräning på Växjö High Performance Center.

 

Tom Kling Baptiste är aktiv sprinter med 12 stycken individuella sm-guld på distanserna 60, 100 och 200 meter (seniornivå). Han har gjort sex stycken internationella mästerskap och åtta stycken finnkamper (seniornivå).

 

Mer info och bokning hittar du här!