TRÄNINGSSURR #35: MATS SUNEBÄCK – ”PERSONLIG TRÄNING PÅ SATS”

Mats Sunebäck är chef för personlig träning, sjukgymnastik och padel på SATS Sverige och vi bjöd in honom för att prata kring personlig träning på SATS. Häng med i ett samtal som bland annat kretsar kring utmaningar, möjligheter, framtiden för tränare/tränaryrket och mycket annat.
SATS Group beskriver sig själva som Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos våra medlemmar och samhället i stort. SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår ca 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700 000 medlemmar och 10 000 anställda, varav 2 000 heltidsanställda.
Nyfiken på att arbeta som PT på SATS? Kika gärna in på deras karriärsida.
🎧 Lyssnar på Träningssurr gör du där poddar finns eller här.