Kvinnohälsa, steg 2

2495 kr
Human Performance presenterar kursen ”Kvinnohälsa, steg 2” i samarbete med Angelica Wallin. I denna påbyggnadskurs ligger fokus på praktisk kunskap och innehållet bygger på rådande forskning och empirisk kunskap.

"En förståelse för kvinnans kropp under och efter graviditet är nyckeln för att kunna leverera effektiv och säker träning".

// Angelica Wallin, skapare av kursen

Vill du själv få eller kunna hjälpa andra att få en ökad förståelse för träning under och efter graviditet. I den här utbildningen utgår vi från rådande evidens, beprövad erfarenhet, anatomi och biomekanik.

En ökad förståelse för kvinnokroppen i både teori och praktik ger dig fler möjligheter att leverera en effektiv och säker träning.

Detaljer

Städer & datum

Stockholm

(STC Hagastaden)

Hösten 2024

Göteborg

(STC huvudkontor, Kungälv)

2024

Pris

2 495 kr inklusive moms

Vill du delbetala? 

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

omfattning

innehåll

förkunskaper

Vi rekommenderar att du gått steg 1, men det är inget krav. Har du redan en god teoretisk kunskap kan kursen vara mycket värdefull för dig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

lärare på utbildningen

Angelica Wallin

Angelica Wallin

LÄS MER

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.