Podcast: Pernilla Gunnskog – ”Träna för att funka”

Pernilla Gunnskog är den före detta landslagsspelaren i både fotboll och innebandy som därefter sadlade om till personlig tränare. Hon har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 1999 med över 20 000 timmar med klient, så utan tvekan är hon av de personer som arbetat mest och längst i Sverige med yrket. Utöver arbetet som pt är Pernilla en mycket uppskattad utbildare med över 10 års erfarenhet från bland annat Eleiko Education, Sports Club Education, SAFE Education och nu är hon en del av oss på Human Performance. Pernilla är också kreatören bakom flera av gruppträningskoncepten på SATS (Transformer, Deadball, Dodgeball och Cardio Fusion).

I detta avsnitt pratar vi bland annat om hur man ”Tränar för att funka”.

Lyssna på Träningssurr på Spotify, i din poddspelare eller här.