Pernilla Gunnskog

Bamboo workshop| Mobility| Personlig träning

Pernilla har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 1999, utan tvekan är hon en av de personer som arbetat mest och längst i Sverige med yrket. Som utbildare är Pernilla extremt uppskattad för sin kunskap, noggrannhet och ödmjukhet, dessutom är det alltid nära till skratt.

Rörlighet
5/5
Driv
4.5/5
Skottsäker
5/5
Erfarenhet
5/5

Pernilla har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 1999, så utan tvekan en av de personer som arbetat mest och längst i Sverige med yrket.

Hennes erfarenhet som utbildare är också stor, 10 års erfarenhet från bland annat Eleiko Education, Sports Club Education och SAFE Education.

Som utbildare är Pernilla väldigt uppskattad för sin kunskap, noggrannhet och ödmjukhet, dessutom är det alltid nära till skratt. En annan av alla fina egenskaper hos Pernilla är hennes otroliga driv efter utveckling. Listan på vidareutbildningar runt om i världen som Pernilla gått är lång.

våra superhjältar

Kompetenta, engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

100% marklyft (online)

299 kr

Kvinnohälsa, steg 2

2495 kr

LICENSIERAD PERSONLIG TRÄNARE

59 000 kr

100% knäböj (online)

299 kr

Kvinnohälsa, steg 1

2995 kr

MODERN LÖPFYSTRÄNING (online)

1 999 kr