NY UTBILDNING – GYMNASTICS COACH

Vi märker att allt fler vill träna med sin kropp som främsta redskap, så därför har vi tagit fram en utbildning för att möta den stora efterfrågan på kunskap inom gymnastiska träningsmoment och kroppskontroll – Gymnastics Coach.

 

I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver veta om hur just du ska ta din gymnastik till nästa nivå. Fokus ligger på att bygga en gymnastisk grundstyrka och därifrån bygga vidare med rätt progressioner för att skapa bästa möjliga förutsättning för just din kropp och utveckling. Vi kommer att steg för steg gå igenom de olika gymnastiska momenten (allt ifrån handstående till muscle ups i ringar), vilka styrke- och rörlighetskrav som ställs samt hur du på mest effektiva sätt analyserar och bryter ned de rörelser som felar.

 

Utbildningen är framtagen av Simon Carlfjord och Johanna Nilsson. De har bägge arbetat många år som personliga tränare och coacher. Simon har coachat mycket gymnastik och hållit workshops/utbildningar och Johanna har tävlat på elitnivå inom sporten Crossfit.

 

Läs mer och boka här.