NYHET: BLI ONLINECOACH!

Kundernas behov förändras i takt med den snabba digitala utvecklingen och en modern tränare och träningsanläggning behöver möta upp konsumenternas behov av att bli coachade kring träning och hälsa på distans/online. Vi är glada att kunna erbjuda en heltäckande utbildning som ger personer och företag verktygen och skillsen som behövs för att ut sina tjänster online och bli framgångsrika där.

Utbildningen är framtagen i samarbete med Twiik och InBody och ger dig alla verktyg för att direkt efter genomförd kurs gå online.

– ”Hemmaträningen har gått upp ordentligt och digitalträning har gått upp flera hundra procent under pandemin. En fjärdedel motionerar mindre men dubbelt så många, ungefär 45 procent motionerar mer. När vi frågade ett 1000-tal svenskar upplevde de flesta ett ökat behov av att träna”, säger professor Micael Dahlen i SVT:s Morgonstudion.

Datum: 18-19 februari

Tid: 08.30-17.00

Plats: Online (Zoom) samt stödmaterial via digital kursplattform