LICENSIERAD PERSONLIG TRÄNARE

59 000 kr
Starta din karriär med vår grundutbildning till licensierad personlig tränare med några av branschens mest erfarna och eftertraktade specialister som lärare.

"To know what you know and what you do not know, that is true knowledge."

// Confucius

Det finns många goda anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa. Intresset ökar ständigt och efterfrågan på kompetenta och inspirerande proffs är mycket stor

Vill du utbilda dig till personlig tränare så är detta utbildningen för dig. Efter genomgången har du många olika karriärvägar att välja bland. Utbildningen ger dig de bästa och mest aktuella verktygen för att hjälpa människor med sina olika individuella behov och mål.

Efter godkänd utbildning erhåller du licenser utfärdade av den svenska branschorganisationen FRISK samt EuropeActive Personal Trainer Level 4 som gör dig tillgänglig för arbete i Sverige och internationellt.

Detaljer

Städer & datum

2024

Stockholm: 
 
  • Teori (självstudier online på distans): 
 
  • Praktiskt (på plats):

Block 1: 

Block 2: 

Block 3: 

Block 4: 

Block 5: 

Block 6: 

Block 7: 

  • Examination: 
 
  • Plats: STC Hagastaden


Östersund:
Start höst 2024

  • Teori (självstudier online på distans, flexibel start)
 
  • Praktiskt (på plats):

Block 1:

Block 2: 

Block 3: 

Block 4: 

Block 5: 

Block 6: 

Block 7: 

  • Examination: 
 
 

Pris

59 000 kr inklusive moms

(47 500 kr ex. moms)

Vill du delbetala?

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning som Personlig Tränare och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

omfattning

innehåll

Licenser

Efter genomgången utbildning med godkänt resultat på tentamen och praktisk examination erhåller du ett diplom med erforderliga licenser för att arbeta som professionell tränare i Sverige och internationellt:

förkunskaper

Vi rekommenderar att du har minst motsvarande gymnasiekompetens och behöver ha fyllt 18 år. 

Du behöver ha viss träningskunskap/erfarenhet från egen träning eller idrottsutövning.

Utbildningen passar även för dig som redan är tränare, gruppträningsinstruktör, fystränare, sjukgymnast, naprapat eller liknande.

mer om utbildningen

Som personlig tränare kan du arbeta fullt ut med livsstils- och levnadsvanor för individer och grupper. Vill du utbilda dig till personlig tränare så är det här utbildningen för dig. Efter utbildningen kan du kliva in i en bransch som ständigt söker kompetenta medarbetare.

På dagens marknad har du alla möjligheter att skapa dig en karriär i egen regi som exempelvis: tränare  inom företagshälsa, bootcamps/small group training, onlineträning, fystränare inom idrottens värld och mer därtill.

Att arbeta som Personlig Tränare passar dig som har ett intresse för fysisk aktivitet och hälsa. Som personlig tränare kan du hjälpa till med alltifrån kostrådgivning till att utforma individuellt anpassade träningsprogram. Du får en unik ledarskapsutbildning i att bemöta kunden och leda hen mot dennes personliga mål.

lärare på utbildningen

Thomas Näsholm

Thomas Näsholm

Thomas har en trygg, kompetent och närvarande ledarstil, detta gör att både elever och kollegor direkt får högsta förtroende för honom.
LÄS MER

Ida Hedstad

Ida Hedstad

Välutbildad som få - Legitimerad Kiropraktor, specialist inom biomekanik & idrottsskador och licensierad personlig tränare är några av Super-Idas imponerande meriter.
LÄS MER

Philip Olsson

Philip Olsson

Stor ödmjukhet, engagemang och en enorm vilja att hela tiden utvecklas - det är ord som beskriver Philip.
LÄS MER

Stefan Bjerkegren

Stefan Bjerkegren

Stefan är en av de mest rutinerade och kunniga personliga tränarna i branschen och är en riktig expert på uthållighetsträning.
LÄS MER

Erik Börjesson

Erik Börjesson

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Utöver sitt arbete som personlig tränare har han jobbat länge som utbildare för bland andra SATS, Eleiko Education, Sports Club Education och SAFE Education.
LÄS MER

Mads Jacobsen

Mads Jacobsen

Mads är en av de personer som tidigt började arbeta med personlig träning inom Sverige, i början av 2000-talet. Han har därefter bland annat varit utbildningschef på Eleiko, arbetat med affärsutveckling och marknadsföring på The Academy och varit ansvarig för Reeboks satsning på CrossFit i Europa.
LÄS MER

Pernilla Gunnskog

Pernilla Gunnskog

Pernilla har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 1999, utan tvekan är hon en av de personer som arbetat mest och längst i Sverige med yrket. Som utbildare är Pernilla extremt uppskattad för sin kunskap, noggrannhet och ödmjukhet, dessutom är det alltid nära till skratt.
LÄS MER

Fredrik Devoto

Fredrik Devoto

Fredrik är en person som till stor del lever träning och idrott. Han är personlig tränare på SATS Spårvagnshallarna med över 8 000 genomförda pt-timmar. Han gör dessutom i år sitt sjätte år som fystränare i AIK damfotboll.
LÄS MER

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.