Stefan Bjerkegren

Löpning/uthållighet| Personlig träning

Stefan är en av de mest rutinerade och kunniga personliga tränarna i branschen och är en riktig expert på uthållighetsträning.

Uthållighet
5/5
Erfarenhet
4/5
Hjärta
5/5
Löpning
5/5

Stefan Bjerkegren är en av de mest rutinerade personliga tränarna i branschen. Han har arbetat på SATS sedan 2008 och genomfört över 12 000 pt-timmar. Stefan har också varit en del av SATS kompetensteam för personlig träning, 2011-2018.

Som utbildare har han tidigare arbetat fem år för SAFE Education. Vi är väldigt glada att Stefan tackat ja till att vara en del av Human Performance där han kommer vara en viktig pusselbit.

Med sitt lugn och sin kunskap skapar han en trygghet hos sina klienter och kursdeltagare, vilket gjort honom otroligt uppskattad.

På grundutbildningen till personlig tränare kommer Stefan att undervisa i uthållighet, grundrörelser och coachning. Stefan kommer också att ta fram och hålla i utbildningar med fokus på löpning, något som också kommer att finnas digitalt.

våra superhjältar

Kompetenta, engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

PRAKTISK SKADELÄRA 2

2 990 kr

BAMBOO WORKSHOP

3 500 kr

ONLINE: MODERN LÖPFYSTRÄNING

1 999 kr

ONLINE: MOBILITY COACH

1 999 kr

PRAKTISK SKADELÄRA 1

4 995 kr

MOBILITY COACH

6 495 kr