Mads Jacobsen

Personlig träning

Mads är en av de personer som tidigt började arbeta med personlig träning inom Sverige, i början av 2000-talet. Han har därefter bland annat varit utbildningschef på Eleiko, arbetat med affärsutveckling och marknadsföring på The Academy och varit ansvarig för Reeboks satsning på CrossFit i Europa.

Karisma
5/5
Funktionell träning
5/5
Nytänkande
4.5/5
Crossfit
5/5

Mads är en av de personer som tidigt började arbeta med personlig träning, på Sturebadet i början av 2000-talet. Han har därefter bland annat varit utbildningschef på Eleiko, arbetat med affärsutveckling och marknadsföring på The Academy och varit ansvarig för Reeboks satsning på CrossFit i Europa.

Idag hittar ni honom bland annat på CrossFit Nordic, som han var en av grundarna till, och vill man veta något om den sporten är han definitivt personen du söker.

Hans fantastiska personlighet och hans passion för att utveckla andra människor gör honom till en mycket uppskattad utbildare.

våra superhjältar

Kompetenta, engagerade och pedagogiska lärare

Fullmatade med spetskompetens och lång erfarenhet inom sina respektive kompetensområden som brinner för att lära dig allt de kan och har varit med om.

PRAKTISK SKADELÄRA 2

2 990 kr

BAMBOO WORKSHOP

3 500 kr

ONLINE: MODERN LÖPFYSTRÄNING

1 999 kr

ONLINE: MOBILITY COACH

1 999 kr

PRAKTISK SKADELÄRA 1

4 995 kr

MOBILITY COACH

6 495 kr