LICENSIERAD PERSONLIG TRÄNARE

59 000 kr
Starta din karriär med vår grundutbildning till licensierad personlig tränare med några av branschens mest erfarna och eftertraktade specialister som lärare.

"To know what you know and what you do not know, that is true knowledge."

// Confucius

Det finns många goda anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa. Intresset ökar ständigt och efterfrågan på kompetenta och inspirerande proffs är mycket stor

Vill du utbilda dig till personlig tränare så är detta utbildningen för dig. Efter genomgången har du många olika karriärvägar att välja bland. Utbildningen ger dig de bästa och mest aktuella verktygen för att hjälpa människor med sina olika individuella behov och mål.

Efter godkänd utbildning erhåller du licenser utfärdade av den svenska branschorganisationen FRISK samt EuropeActive Personal Trainer Level 4 som gör dig tillgänglig för arbete i Sverige och internationellt.

Detaljer

Städer & datum

2022

Stockholm: Start september
 
  • Teori (självstudier online på distans): sep-okt (flexibel start)
  • Praktiskt: okt-dec
  • Examination: dec

 

Östersund: Start september

Teori (självstudier online på distans): sept/okt (flexibel start)

Praktiskt: Datum kommer inom kort

  • Examination: maj (2023)

Pris

59 000 kr inklusive moms

(47 500 kr ex. moms)

Vill du delbetala?

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning som Personlig Tränare och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

omfattning

innehåll

Licenser

Efter genomgången utbildning med godkänt resultat på tentamen och praktisk examination erhåller du ett diplom med erforderliga licenser för att arbeta som professionell tränare i Sverige och internationellt:

förkunskaper

Vi rekommenderar att du har minst motsvarande gymnasiekompetens och behöver ha fyllt 18 år. 

Du behöver ha viss träningskunskap/erfarenhet från egen träning eller idrottsutövning.

Utbildningen passar även för dig som redan är tränare, gruppträningsinstruktör, fystränare, sjukgymnast, naprapat eller liknande.

mer om utbildningen

Som personlig tränare kan du arbeta fullt ut med livsstils- och levnadsvanor för individer och grupper. Vill du utbilda dig till personlig tränare så är det här utbildningen för dig. Efter utbildningen kan du kliva in i en bransch som ständigt söker kompetenta medarbetare.

På dagens marknad har du alla möjligheter att skapa dig en karriär i egen regi som exempelvis: tränare  inom företagshälsa, bootcamps/small group training, onlineträning, fystränare inom idrottens värld och mer därtill.

Att arbeta som Personlig Tränare passar dig som har ett intresse för fysisk aktivitet och hälsa. Som personlig tränare kan du hjälpa till med alltifrån kostrådgivning till att utforma individuellt anpassade träningsprogram. Du får en unik ledarskapsutbildning i att bemöta kunden och leda hen mot dennes personliga mål.

lärare på utbildningen

Thomas Näsholm

Thomas Näsholm

Thomas har en trygg, kompetent och närvarande ledarstil, detta gör att både elever och kollegor direkt får högsta förtroende för honom.
LÄS MER

Tom Kling Baptiste

Tom Kling Baptiste

Snabbare än blixten! Tom är aktiv sprinter på elitnivå med 12 stycken individuella sm-guld på distanserna 60, 100 och 200 meter på meritlistan.
LÄS MER

kristina Andersson

kristina Andersson

Kristina är en väldigt uppskattad näringsfysiolog (fil. mag Nutrition), författare och föreläsare.
LÄS MER

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Håkan är en av Sveriges mest välrenommerade fystränare som under många år arbetat som tränare och rådgivare åt flera idrottare och idrottslag på den högsta internationella nivån.
LÄS MER

Ida Hedstad

Ida Hedstad

Välutbildad som få - Legitimerad Kiropraktor, specialist inom biomekanik & idrottsskador och licensierad personlig tränare är några av Super-Idas imponerande meriter.
LÄS MER

Brian van den Brink

Brian van den Brink

Spindeln i nätet - Brian är en mångsidig person med erfarenheter från många olika delar av träningsbranschen. Hans nyfikenhet, vilja att ständigt hålla sig uppdaterad inom olika områden och intresse för att utveckla andra människor gör honom till en utmärkt vd och lärare.
LÄS MER

Philip Olsson

Philip Olsson

Stor ödmjukhet, engagemang och en enorm vilja att hela tiden utvecklas - det är ord som beskriver Philip.
LÄS MER

Johanna Nilsson

Johanna Nilsson

Atletiska Johanna tävlar på hög nivå inom Crossfit och arbetar till vardags sedan flera år som framgångsrik personlig tränare.
LÄS MER

Stefan Bjerkegren

Stefan Bjerkegren

Stefan är en av de mest rutinerade och kunniga personliga tränarna i branschen och är en riktig expert på uthållighetsträning.
LÄS MER

boka utbildningen

Personuppgifter
adress- och kontaktuppgifter
meddelande

Tack för din bokning!

Vi återkommer så fort vi kan med en  bekräftelse på din bokning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.